SEO in Panningen

“Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jou de SEO in Panningen en omstreken moet gaan oppakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.”

SEO

SEO zit in de naam van SEO en Zo. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Ook kom je de wat oudere term SEM nog wel eens tegen, wat staat voor Search Engine Marketing. In normaal Nederlands betekend dat Zoekmachine Optimalisatie. En omdat mensen tegenwoordig bijna exclusief Google gebruiken voor het zoeken van spullen, kan je ook wel spreken van Google Optimalisatie. Ondanks dat wij fans zijn van Microsoft en Windows weet Microsoft nog steeds niet dezelfde kwaliteit te halen met Bing in vergelijking met Google.

SEO is belangrijk

SEO in Panningen wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Veel mensen zeggen zelfs dat SEO belangrijker is dan de website zelf. En eerlijk is eerlijk, daar sluiten wij ons van SEO en Zo bij aan. Wat heb je immers aan een website die niemand ziet? Of een website die niet gevonden wordt? Hetzelfde als aan het allermooiste visitekaartje wat je nooit uit jouw broekzak haalt: Helemaal Niets! Dus tenzij je marketingbudget hebt als bol.com, is er eigenlijk geen ontkomen aan SEO of zoekmachine optimalisatie. En zelfs zij doen eraan, naast televisie, radio en gedrukte media, en SEA.

De ene SEO in Panningen is de andere niet

Op internet en aan de telefoon wordt je af en toe helemaal gek van bedrijven die SEO in Panningen aanbieden. Heel eerlijk gezegd maken wij van SEO en Zo ons er ook wel eens schuldig aan. Het grote verschil is dat degene die jij krijgt te spreken ook degene is die bij jou langs komt. Het nog grotere verschil is dit ook degene is die de werkzaamheden voor jou uit gaat voeren. Daar gaat het bij andere bedrijven vaak mis: Er gaat altijd iets verloren als iets overgedragen wordt aan andere personen. Terwijl zoekmachine optimalisatie juist persoonlijk is en het altijd om de details gaat. Veel van de mensen die over de vloer komen kunnen alleen maar verkopen. Daarnaast bellen wij met een reden. Als wij iets zien aan jouw website of jouw vindbaarheid wat verbetert kan worden dan kunnen we je opbellen. Is alles dik in orde dan doen wij dit niet.

Persoonlijkheid en details

Uiteindelijk kunnen wij SEO in Panningen voor elk bedrijf in Panningen gaan doen, maar dat willen we niet. Zie daarvoor ook Onze Werkwijze. Dan zijn wij bezig om voor honderden bedrijven teksten te schrijven en hebben wij veel te veel personeel. Liever blijven wij klein, om zo persoonlijke aandacht te geven aan de websites van onze klanten. Geen lopende band werk voor ons. Goede effectieve SEO in Panningen zit hem namelijk in persoonlijke teksten en oog voor detail. De schrijfstijl is daar een mooi voorbeeld van: Wij houden niet van uit de hoogte, dus “U” zul je op deze site niet vinden. Wij zijn de “Jan met de pet”. Wij maken verhalen niet mooier dan dat ze zijn en doen ook niet geheimzinnig over wat we doen. Ze zeggen wel eens “kennis is macht”, maar wij delen die mening niet. De echte macht zit voor ons zit in “kennis delen” als het op SEO of zoekmachine optimalisatie aankomt, zodat mensen ook weten waarvoor ze betalen.

SEO in Panningen zoekmachine optimalisatie in Panningen

Wat mag je verwachten van onze SEO in Panningen:

Goede persoonlijke teksten, met oog voor detail, die overbrengen wie jij als ondernemer bent. En dan ook nog eens goed werkend voor Google, Bing en alle andere zoekmachines. Ook al telt alleen Google mee!

Goede ondersteuning. Zien wij dingen die anders kunnen, dan stellen wij ze voor. Aan jou de keuze of je dat ook wilt. Zijn wij het ergens echt niet mee eens, dan zeggen wij dit en zeggen je daar ook meteen bij waarom. Dit verwachten wij ook van jou! En heb je ideeën, roep ze vooral. Dan geven wij de feedback.

Maandelijkse positierapporten, ook al kijk je er nooit naar. Dat doen wij ook voor jou. Daarnaast geven we er ook ons advies op en wat je de volgende maand kan verwachten.

Jaarcontracten, niet korter en niet langer. Je wil ergens niet te lang aan vast zitten maar je wilt ons wel voldoende de tijd geven om alles uit de kast te halen. En natuurlijk niet stilzwijgend verlengen. Daarnaast kan je tussentijds opzeggen, al hebben wij dat zelf natuurlijk liever niet! Na dat jaar zijn wij ervan overtuigd dat je verlengd, omdat wij jou dat gunnen en jij ons dat gunt.

Geen opstartkosten. Deze nemen wij voor onze rekening, ook al vragen de meeste bedrijven ze wel. Persoonlijk zijn wij van mening dat het met de graaicultuur in onze branche te maken heeft. Ons werk goed doen en tevreden klanten hebben staat op plek 1, er rijk mee worden staat op plek 2.

Betalingen achteraf. De eerste factuur kun je pas verwachten als alles live staat op de website. Dan zie je in ieder geval ook waarvoor je betaald. Daarna worden de facturen maandelijks verstuurd.

Geen kleine lettertjes, want onze Algemene Voorwaarden zijn groot geschreven en het zijn er niet al te veel. Wij nemen duidelijk onze verantwoording en verschuilen ons nergens achter. De consequentie is wel dat wij dat ook van onze klanten verwachten!

Wij houden niet op, ook als je al op pagina 1 staat. Want zeg nou zelf, hoe hoger hoe beter. Daar betaal je ons ook voor. Op onze lauweren rusten is er voor ons dan ook niet bij.

Heb je interesse? Kijk dan eens op de volgende pagina: Onze Werkwijze of vul hieronder het contactformulier in.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Website (verplicht)

Bericht

Klanten voor wie wij ons graag inzetten:

Bor Boomverzorging   Auto Motor Klassiek   Inkt Collect   Rubenboerbouw   Roode Meubelspuiterij