Onze Werkwijze

“SEO en ZO onderscheid zich met name door onze werkwijze waarmee wij tegen de stroom in gaan. Eerlijk, betrouwbaar, helder.”

SEO en Zo onderscheid zich met name door onze werkwijze waarmee wij tegen de stroom in gaan: Er zijn steeds meer bedrijven waarvoor je niets anders bent dan een nummer. En op zich is dat ook prima, als je een multinational bent. Maar wanneer je als bedrijf zijnde niet zo groot bent en geen eigen personeel hebt die het voor jou kan doen wil je wel de aandacht die het verdient. Niet eerst betalen en vervolgens nooit meer contact. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij SEO en Zo. Wij willen namelijk niet zijn zoals de meeste bedrijven in de online marketing business: Cowboys. Onze werkwijze is dan ook heel duidelijk en straight-to-the-point.

Wat wij anders doen met onze werkwijze

“Vanaf het eerste contactmoment heb jij een vast contactpersoon. Diegene is niet alleen jouw aanspreekpunt, maar voert ook al jouw werkzaamheden voor jou uit. Zo is er nooit onduidelijkheid wanneer er iets fout gaat, en hoef je nooit lang op antwoord te wachten. Korte lijnen is ook belangrijk als het gaat om advies: elke maand even een update met wat er gebeurt is, welke adviezen wij zouden geven en waar we naartoe werken. Wederom zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Daarnaast werkt SEO en Zo alleen met contracten van 1 jaar. Nooit langer. SEO en Zo is namelijk van mening dat wij ons werk goed doen. Als wij dat doen dan blijft de klant de samenwerking ook voortzetten. Want waarom zou je weg gaan ls je tevreden bent? Dat stukje vertrouwen plaatst een klant in ons, dus dat vertrouwen plaatsen wij ook in de klant. Luisteren, adviseren en meedenken zijn daarbij sleutelwoorden. Zie ons maar als extra personeel van jouw bedrijf. Zo maken wij van jouw werkwijze en onze werkwijze 1 geheel.”

Onze Werkwijze SEO en Zo

Klanten hebben zeggenschap

Spreekt dit alles jou aan dan is er nog wel 1 ding dat je moet weten: Wij zijn een betaalbare partij die kleine en grote ondernemers willen helpen. Daarbij is het wel zo dat er een klik moet zijn tussen beide partijen. Gunnen is daarbij het sleutelwoord. Daarbij maken wij afspraken met elke klant afzonderlijk. Zit jij in hetzelfde vaarwater als 1 van onze klanten, dan nemen wij altijd eerst contact op met onze bestaande klanten. No hard feelings, maar bestaande klanten behouden is voor ons altijd belangrijker dan nieuwe klanten aantrekken. Elke klant heeft daarbij beslissingsrecht binnen ons bedrijf. Zo kunnen zij samen met ons beslissen over bedrijven die wij in de toekomst wel en/of niet mogen helpen als het directe concurrenten zijn. Maar ook wanneer er andere bezwaren zijn.

Contact

Als dit voor jou geen bezwaar is dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Daarbij is handig jouw telefoonnummer achter te laten. SEO, SEA en bedrijfsfotografie blijft namelijk iets persoonlijks. Details die je niet altijd in een email terug vindt. Om dit eruit te filteren nemen wij altijd eerst telefonisch contact op voor een praatje. Als er van beide kanten geen bezwaren zijn volgt een afspraak. Wij komen langs wanneer jij kan. Nooit andersom. En het mooie is: Het kost je nog steeds niets behalve koffie en wat tijd.

Heb je interesse? Kijk dan ook eens bij SEO, SEA, marketing strategie of bedrijfsfotografie, Vul dan hieronder het contactformulier in!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Website (verplicht)

Bericht

Klanten voor wie wij ons graag inzetten:

Bor Boomverzorging   Auto Motor Klassiek   Inkt Collect   Rubenboerbouw   Roode Meubelspuiterij