Marketing Strategie

“Voor iedere ondernemer of bedrijf die zijn website echt onder loep wilt nemen kan SEO en Zo een marketing strategie verzorgen.”

Omdat wij zoveel doen met websites, kom wij al snel verbeterpunten tegen. Deze melden wij altijd direct aan onze klanten. Daarmee kan je dan doen en laten wat je wilt. Zijn het kleine dingen dan kunnen wij dit gelijk al doen, zonder extra vergoeding. Maar soms komen wij meer tegen dan een “beetje werk”. In eerste instantie melden wij dit en geven wij aan dat dit een knelpunt gaat worden. Op het moment dat wij dat aangeven, en het wordt opgepakt, houdt voor ons de melding op. Maar we houden het nog wel in de gaten. Wanneer dit niet wordt opgepakt vragen wij of dat er interesse is voor een uitgebreide marketing strategie.

Klanten

Een voorbeeld is een klant waar wij de SEO voor aan het verzorgen zijn. Goede posities, maar weinig respons. Oftewel; Ze zijn goed vindbaar, maar er komen geen orders binnen. Op dat moment gaan bij ons alle alarmbellen rinkelen. Wij zetten onze pet op van klant van onze klant en beginnen onze customer journey. Al snel komen we problemen tegen. De klant ziet het probleem, maar weet niet goed hoe het opgelost moet worden. Op dat moment komen wij met een marketing strategie. Wij maken een verslag van wat er allemaal moet veranderen in samenwerking met een offerte om het op te lossen. Hier gaat in eerste instantie al veel tijd in zitten, omdat je aan het graven bent in de website en op plekken komt die bijna nooit zo goed bekeken worden. Alles wat wij vinden schrijven wij op en maken daarna een verslag voor de klant. Wanneer de klant wil dat wij dat gaan uitvoeren factureren wij per week, omdat wij als geen ander begrijpen dat het anders ineens zo veel is.

Geïnteresseerden

Vinden wij niets, dan betaal jij ook niets. Zo eerlijk zijn wij wel. Vinden wij wel iets, en besluit je het te laten uitvoeren, dan rekenen wij geen kosten voor de marketing strategie zelf. Wil jij naar aanleiding van de marketing strategie het werk gaan uitbesteden aan iemand anders of het zelf gaan doen, dan zullen er vanzelfsprekend wel kosten in rekening worden gebracht. Voordat er überhaubt wordt over gegaan tot een marketing strategie worden de kosten altijd van te voren doorgegeven. Deze worden nooit hoger, maar wederom: Vinden wij niets tijdens onze marketing strategie, dan betaal jij ook niets!

Wat mag je verwachten van onze marketing strategie:

Marketing strategie Broncode

Een eerlijk advies. En houdt er rekening mee dat eerlijk ook echt eerlijk is, en dat dit niet altijd leuk nieuws is. We leggen je uit wat er goed, maar zeker ook wat er fout gaat.

Goede ondersteuning. Zien wij dingen die anders kunnen, dan stellen wij ze voor. Aan jou de keuze of je dat ook wilt. Zijn wij het ergens echt niet mee eens, dan zeggen wij dit en zeggen je daar ook meteen bij waarom. Dit verwachten wij ook van jou! En heb je ideeën, roep ze vooral. Dan geven wij de feedback.

Wij kunnen verbeterslagen voor jou uitvoeren, maar dit kun je ook zelf oppakken. Dat is en blijft een keuze. Dat kunnen zaken zijn als foto’s op de website zelf, maar ook bijvoorbeeld SEA.

Betalingen achteraf. Want waarom betalen voor iets dat nog niet gebeurt is. En kunnen we geen verbeterpunten vinden, dan betaal je ook niets.

We gaan kijken naar de details. Daarbij kijken we ook naar een stukje customer experience. Het niet meetbare gedeelte, maar wel zaken die voor klanten eenvoudiger kunnen.

Geen kleine lettertjes, want onze Algemene Voorwaarden zijn groot geschreven en het zijn er niet al te veel. Wij nemen duidelijk onze verantwoording en verschuilen ons nergens achter. De consequentie is wel dat wij dat ook van onze klanten verwachten!

Website Maken

Het kan zijn dat er over een nieuwe website maken wordt nagedacht. Ben je een bestaande klant dan denken wij hier kosteloos over een website maken mee. Met een aanvullende marketing strategie natuurlijk. Dat doen wij omdat een goed begin het halve werk is. Wij kunnen letterlijk beter ons werk uitvoeren als er serieus over het website maken wordt nagedacht. Wij kunnen een website maken voor u doen indien je dit wilt, maar je mag het advies ook ter harte nemen en iemand anders inschakelen. Websites maken is niet een van onze kerntaken, dus er moet tijd voor vrijgemaakt worden. En wij doen het alleen in combinatie met SEO.

Heb je interesse in onze marketing Strategie? Kijk dan eens op de volgende pagina: Onze Werkwijze of vul hieronder het contactformulier in.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Website (verplicht)

Bericht

Klanten voor wie wij ons graag inzetten:

Bor Boomverzorging   Auto Motor Klassiek   Inkt Collect   Rubenboerbouw   Roode Meubelspuiterij